top of page

Beste leden, Ouders,

Hajime Heule vzw beslist dat de trainingen van de jeugd fysiek blijven doorgaan waarbij de nieuwe regelgeving geïmplementeerd wordt tot minstens 1 maart. De aanpassing van het Ministrieel besluit is nog niet verschenen.

Toch willen we jullie nu al informeren :


- alle voorgaande maatregelen die we kenbaar maakten blijven onverminderd gelden

- daarenboven wordt getraind in bubbels van Maximum 10 personen, trainer inbegrepen.


In alle objectiviteit verdelen we de club in 3 bubbels. Iedereen MOET in dezelfde bubbel blijven tot 1 maart. Er mag NIET verwisseld worden van bubbel.


- Bubbel 1 spreekt voor de training af net aan de ingang van het zwembad.

- Bubbel 2 spreekt af net aan de ingang van de Dojo.

- Bubbel 3 spreekt af aan de ingang van het OC.


Elke bubbel wordt afgehaald door een lesgever. Bubbels mogen GEEN contact hebben met elkaar, niet voor, tijdens of na de training. We weten ook dat kinderen verschillende hobby’s hebben dus we vragen ons mee te delen voor vrijdag 29/01 om 09.00 uur of uw kind zal deelnemen aan de trainingen zodat wij ten laatste tegen vrijdagavond 17.00 uur de bubbels kunnen kenbaar maken. We begrijpen dat dit ook voor jullie een extra inspanning vergt maar dit is de enige manier om onze opstart een doorstart te noemen.


OPGELET : eenmaal je voor iets kiest blijft dit gelden tot 1 maart!!! Kies je dus om bij ons te komen trainen mag je NIET naar bijvoorbeeld de KSA. We begrijpen dat dit ook voor jullie een extra inspanning vergt maar dit is de enige manier om onze opstart een doorstart te noemen.


Vriendelijke groeten,

Het bestuur Hajime Heule vzw


Comments


Archief
bottom of page