top of page

Jeugdoefenwedstrijden

Voor wie nog niet vertrouwd is met het concept:

De Jeugdoefenwedstrijden zijn een Oost-Vlaamse initiatief, waar wij als West-Vlaamse club mogen aan deelnemen. Het doel is om de kinderen op een kindvriendelijke manier kennis te laten maken met wedstrijden. Winnen of verliezen is op deze namiddagen niet van tel! Iets bijleren, een betere karateka worden, wat nieuwe vrienden maken, plezier maken, .. is het belangrijkste.

Deelnemen:

Wens je deel te nemen aan de Jeugdoefenwedstrijden? Geef dan je naam op bij Sempai David. Hij kan bepalen of je klaar voor bent. (Voor elke leeftijd is er neergeschreven welke kata(s) je moet kennen, en op welke manier er kumite gedaan wordt).

Alle JOW's zijn ondertussen ook toegevoegd aan onze kalender.

Vragen/Feedback? Stuur gerust een mailtje naar hajimeheule@gmail.com, of stel je vraag aan Sempai David.

Sfeerbeeld jeugdoefenwedstrijden vorige seizoen


Archief
bottom of page